Volná jako pták, lehká jako vánek - sukně

  

SUKNĚ JAKO ZÁKLAD

JAK NA SUKNI?

Černá zavinovací maxi sukně je skvělým základem pro mnoho různých stylů. Díky volnějšímu střihu - mírně do áčka poskytuje široká zavinovací sukně pohodlnost a volnost pohybu.

Sukně se dá nosit na bocích i v pase. Může být kombinována s těsným topem pro kontrastní vzhled, s elegantní blůzou pro formální události nebo s volným tričkem pro volnočasový outfit. Kombinuje se také dobře s různými typy obuvi, od podpatků až po pohodlné tenisky.
 

 

BLACK


ČERNÁ MAXI SUKNĚ   1890,-

NUDE


BÉŽOVÁ MAXI SUKNĚ   1890,-

BAMBUS


Ušito pro horké letní dny. Bambusová široká maxi sukně pro dny pracovní, ale i na dovolenou. Bambus je lehoučký, prodyšný a velmi příjemný na dotek. Nosíme s basic tričkem, elegantním topem nebo košili. V chladnějších dnech doplňíme teplejší mikinou.    

BAMBUSOVÁ MAXI SUKNĚ   1890,-


 

KOMPLET


Kombinace černé maxi sukně s tank topem s potiskem bílého rovná se na straně je stylová a pohodlná volba. Tričko střihu tank je skvělou volbou pro letní dny a v kombinaci se širokou volnou sukní tvoří dokonalý outfit, ve kterém se budete cítit elagantně a žensky.

ČERNÝ KOMPLET  2990,-


 

TRIČKA K SUKNI

Triko bez rukávů s potiskem vlnky ~ přitáhne pozornost, ale úplný poprask nezpůsobí. Prostě decentně a elegantně. Tričko šijeme s lodičkovým výstřihem a bez rukávů. Skvěle bude vypadat se sukní jakékoliv délky a střihu, stejně tak jako s  kraťasy či džínami.

BLACK


TRIKO BEZ RUKÁVU   1390,-

 

WHITE


TRIKO BEZ RUKÁVU   1390,-

TANK TOP

Tričko střihu tank je skvělou volbou pro letní dny nebo jako další vrstva pod jiné oblečení. Tričko má kulatý výstřih, který je jednoduchý, ale elegantní. Šijeme je v neutrální barvě, která se snadno kombinuje s různými styly a barevnými doplňky. 

 

ČERNÉ


Bez černého vyletněného trika si to už teď mnohé z nás ani neumíme představit...  V provedení tank tak, aby ramínka běžného spodního prádla nevykukovaly je to opravdu skvělé.

TANK TOP   1390,-


BÍLÉ


Bilé tričko je základ, co si budem povídat. A že v horkém létě nechcete mít mapy v podpaží? To vyřeší americký způsob tílka typu tank, v naši verzi bez nutnosti pořizování speciální podprsenky.

TANK TOP   1390,-

 

CHCI VIDĚT VŠECHNY SUKNĚ A KOMPLETY