Šaty, co padnou. Vždy.

Pokud existuje jedna věc, která by neměla chybět ve vašem šatníku, bez ohledu na to, jakou práci děláte a kolik je vám let, jsou to zavinovací šaty. Ideálně ty naše.
 

Mikela da Luka

Tento nadčasový kus oblečení poskytuje pohodlí, funkci a módu v jednom, protože je univerzálně lichotivý, jednoduše se obléká i svléká. Jejich slušivost zajišťuje to, že zvýrazňuje ženskou siluetu a zároveň dokáže skrýt případné nedostatky, proto vypadají úžasně na všech typech postavy.

Mikela da Luka

Většina oblečení vám nedává mnoho prostoru pro změnu proporcí, ale zavinovací šaty se díky rafinovanému střihu vždy dokonale přizpůsobí vaší postavě. Prostě vám padnou od chvíle, kdy si je koupíte, přes mnohonásobné výkyvy váhy, a dokonce padnou i v těhotenství. Jejich střih je nastavitelný, můžete je uvázat volně či pevněji, pásek omotat jednou či víckrát, aby seděly podle vašich představ.

Mikela da Luka

Velkou výhodou je, že zavinovací šaty můžete obléknout téměř kamkoliv a jejich finální vyznění doladí doplňky. Pro neformální příležitosti je zkombinujte s džínovou bundou a teniskami, v sexy pojetí je doplňte koženými legínami a sandálkami a na večer je spárujte se sakem a vysokými podpatky. Nebo je použijte jako vrchní slupku, tedy jako zavinovací vestu či kabátek přes úzké šaty, nebo džíny.

 

Mikela da Luka Mikela da Luka

 

 

VŠECHNY ZAVINOVAČKY

Mikela da Luka

Jen málo kousků oblečení přežije více než jednu sezónu, ale zavinovací šaty jsou tu pro všechny své benefity více než čtyřicet let. Nejsou jen trendem, který se pravidelně vrací na výsluní, ale nezbytnou součástí základního šatníku.