Jarní vrstvení

Ještě než bude mít slunce pořádnou sílu, abyste vyběhla jen nalehko, můžete své oblíbené šaty doplnit o legíny, dlouhou mikinu nebo vestu téže značky a cool outfit pro chladnější dny je kompletní.

I to je výhodu minimalistických kousků značky Mikela da Luka, všechny jsou navzájem kombinovatelné, a tak jen přidáváte či ubíráte vrstvy podle aktuální teploty.

Mikela da Luka-mikina_na_zip_s_potiskem

446 DLOUHÁ MIKINA NA ZIP S LÍMCEM


Stejně jako signifikantní šaty naši značky sou i legíny a mikiny vyrobené z kvalitních materiálů, které nežmolkují, nevytahují se a neztrácí barvu. Mikiny jsou k mání v kratší i maxi délce s potiskem i bez a legíny v klasické černé, s lampasy, proužkované či v černošedé batice připomínající mramor.

Mikela da Luka-leginy

LEGÍNY


Stejně jako šaty si můžete zvolit délku mikiny či vesty, její potisk i to, zda bude mít kapsy či kapuci. Vytvoření kousku s vašimi preferencemi trvá jen dva až tři týdny a pak vám bude sloužit dlouhé roky.

Mikela da Luka-mikina-s-kapucí

579 LT MIKINA S KAPUCÍ S LEMEM


Právě s ohledem na dlouhodobé využití přistupujeme k návrhům tak, že používáme nejkvalitnější materiály i ruční techniku tisku.

Mikela da Luka-mikina-na-zip-s-límcem

654 RRDPZS MIKINA NA ZIP S LÍMCEM


Pokud si nejste jistá s výběrem, sympatické dámy z show roomu v pražské Myslíkově ulici v Praze vám rády pomohou a mnoho modelů je na místě přímo k vyzkoušení a koupi.

Mikela da Luka-mikina-s-kapucí

221 RRZH MIKINA NA ZIP S KAPUCÍ


Vrstvení je stále trendem, tak si udělejte radost jedním kouskem, nebo si můžete vytvořit vlastní skládačku pro celoroční využití.

Mikela da Luka-mikina-s-kapucí

074 LT MIKINA S KAPUCÍ S LEMEM